mooi dingen, maken we samen

Hier vindt u de werkzaamheden die wij hebben mogen uitvoeren voor ons klanten. Mede door een goede samenwerking en overleg zijn wij samen tot deze resultaten gekomen.

De projecten die we hebben gedaan zijn van een kierstandhouder plaatsen tot een kluis die geopend moesten worden. Ook geven wij een inzicht welke werkzaamheden wij op de winkel aan de dorpsstraat doen. Naast de werkzaamheden die wij uitvoeren zullen wij u ook laten zien welke nieuwe producten wij op voorraad hebben.

Mocht u nog vragen hebben of wij bepaalde werkzaamheden doe die er niet bij staan, belt u ons dan gerust.

Camerasysteem

Camera systeem parkeerplaats Leidschedam

Naar aanleiding van een aantal auto branden werden wij benaderd om met spoed camera's te plaatsen die opnames konden maken van de parkeerplaatsen. Wij hebbren hier 5 vandalisme bestendinge camera's geplaatst. De beelden die opgenomen worden, worden opgeslagen op een recorder. De camera intallatie is binnen 48 uur geïnstalleerd. 

Wilt u als vereniging van eigenaren ook duidelijke beelden in en om uw complex? Neem gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie met u te bespreken.