mooi dingen, maken we samen

Hier vindt u de werkzaamheden die wij hebben mogen uitvoeren voor ons klanten. Mede door een goede samenwerking en overleg zijn wij samen tot deze resultaten gekomen.

De projecten die we hebben gedaan zijn van een kierstandhouder plaatsen tot een kluis die geopend moesten worden. Ook geven wij een inzicht welke werkzaamheden wij op de winkel aan de dorpsstraat doen. Naast de werkzaamheden die wij uitvoeren zullen wij u ook laten zien welke nieuwe producten wij op voorraad hebben.

Mocht u nog vragen hebben of wij bepaalde werkzaamheden doe die er niet bij staan, belt u ons dan gerust.

Deurautomaat

Deurautomaat algemene toegangsdeur

Deze geluidsarme enkele draaideurautomaat is een universele automaat die wij op een algemene toegangsdeur in Den Haag hebben geïnstalleerd. De deurautomaat is geschikt voor binnen- en buitendeuren tot 250 kg in trekkende of duwende uitvoering en zelfsluitend bij spanningsuitval. De deurautomaat kan door diverse impulsgevers worden bediend. Zo kan vanaf de buitenzijde de deur geopend worden met een tagsysteem. Aan de binnenzijde zit een paddestoel drukknop welke draadloos is verbonden met de deurautomaat. Vanaf de intercom in de woningen kan de deur ook open gestuurd worden.

Ook is het mogelijk om elektrische vergrendelingen vanuit de automaat aan te sturen, met instelbare tijdvertraging voor het openen. Daarnaast kunnen alle bewegingseigenschappen worden ingesteld.

Wilt u ook uw deur automatsche geopend willen hebben, neem dan contact met ons op en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.