mooi dingen, maken we samen

Hier vindt u de werkzaamheden die wij hebben mogen uitvoeren voor ons klanten. Mede door een goede samenwerking en overleg zijn wij samen tot deze resultaten gekomen.

De projecten die we hebben gedaan zijn van een kierstandhouder plaatsen tot een kluis die geopend moesten worden. Ook geven wij een inzicht welke werkzaamheden wij op de winkel aan de dorpsstraat doen. Naast de werkzaamheden die wij uitvoeren zullen wij u ook laten zien welke nieuwe producten wij op voorraad hebben.

Mocht u nog vragen hebben of wij bepaalde werkzaamheden doe die er niet bij staan, belt u ons dan gerust.

Van sloten tot een camera systeem

Totale entree wijziging Rijswijk

Bij een Vereniging van Eigenaren in Rijswijk hebben eerste de video intercom voor 24 woningen uitgevoerd. Nu was het tijd voor aanvullende werkzaamheden. Samen met een architect hebben wij de entree een stuk mooier gemaakt. Wij hebben hier de brievenbussen vervangen, het bellentableau een camera systeem en we hebben de sloten aangepast.

De brievenbussen en het bellen tableau komt van de leverancier BBK postkasten. Deze is in een speciale Ral kleur uitgevoerd. Het bellentableau is vernieuwd en de intercom is verplaatst. Op de algemene toegangsdeur is de bestaande deurautomaat terug geplaatst nadat de muren waren gestuct. 

Voor de veiligheid is in de centrale hal een camera systeem geplaatst. Het camera systeem is van Abus en hier hebben wij kogeldome's toegepast. De beelden worden opgeslagen op een harddisk recorder. Ook de sloten zijn vervangen voor seniorensloten. Hierzit het cilindergat boven de kruk waardoor het makkelijker is om de sleutel in het slot te steken. Voor de cilinders hebben wij gecertificeerde cilinder toegepast van het merk BKS detect E.